Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Άλλη μία 24ωρη απεργία στην "Αυριανή"

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΑΥΡΙΑΝΗ» από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 1η Μαρτίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 2 Μαρτίου 2012.
Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν επί ένα έτος την αντεργατική, αντισυνδικαλιστική και κατάφωρα καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδοσίας της εφημερίδας «ΑΥΡΙΑΝΗ», η οποία δεν...

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Nέα 24ωρη απεργία στην "Αυριανή"

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΑΥΡΙΑΝΗ» από τις 06.00 το πρωί της Τρίτης, 28 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 29 Φεβρουαρίου 2012.

Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν επί ένα έτος την αντεργατική, αντισυνδικαλιστική και κατάφωρα καταχρηστική συμπεριφορά της ...

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Νέα 48ωρη απεργία στην "Αυριανή"

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 48ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΑΥΡΙΑΝΗ» από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 22 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής, 24 Φεβρουαρίου 2012.
Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν επί ...

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Οι αποφάσεις της Συνέλευσης των εργαζομένων στην "Αυριανή"

Ολοκληρώθηκε στις 6 το πρωί, η νέα απεργιακή κινητοποίηση των απλήρωτων δημοσιογράφων της εφημερίδας "Αυριανή".  Υπενθυμίζεται ότι από την ΕΣΗΕΑ είχαν αποφασισθεί δύο 24ωρες απεργίες, την Δετέρα και την Τετάρτη, αφού η εργοδοσία συνεχίζει την αδιαλαξία της.
Το απόγευμα της Τετάρτης, πραγματοποιήθηκε και Συνέλευση των εργαζομένων. Η Συνέλευση των εργαζόμενων της «ΑΥΡΙΑΝΗΣ» αποφάσισε ομόφωνα, τα ακόλουθα: ...

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. "ΑΥΡΙΑΝΗ"

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας για τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς τύπου, που εργάζονται στην εφημερίδα «ΑΥΡΙΑΝΗ» από τις 06.00 το πρωί της Τετάρτης, 15 Φεβρουαρίου 2012 έως τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης, 16 Φεβρουαρίου 2012.
Οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν επί ένα έτος την αντεργατική, αντισυνδικαλιστική και ...

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2012

Νέα 24ωρη απεργία στην "Αυριανή"

Μετά από πρόταση της συνέλευσης των εργαζομένων στην Αυριανή και απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ, τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, πραγματοποιούμε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση με σκοπό την κλιμάκωση, με δεύτερη 24ωρη την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, εκτός, φυσικά, αν υπάρξει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη.

Την Τετάρτη 15.2 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των εργαζομένων στην εφημερίδα, με αντικείμενο την εκτίμηση της κατάστασης και την μεθόδευση που συζητήθηκε ήδη από την προηγούμενη συνέλευση για κλιμάκωση με νέες επαναλαμβανόμενες κινητοποιήσεις.

Η Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ...



Γεώργιε Α. Κουρή σε ευχαριστούμε από καρδιάς!


Εμείς οι εργαζόμενοι του "ΦΙΛΑΘΛΟΥ" που ποτέ δεν έκλεισε, αλλά παραμένει σε αναστολή έκδοσης και περιμένει τις μηχανορραφίες διευθυντάδων, ιδρυτάδων και ιδιοκτητάδων για να επανεκδοθεί με 10 αρεστούς και ουχί τους άριστους, εμείς οι ίδιοι δημοσιογράφοι που δεν μας λαμβάνει υπόψιν της καμία ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, δυστυχώς σε πολλές περιπτώσεις και καμία κίνηση των συναδέλφων άλλων μέσων (τα οποία ίσως επειδή θεωρούνται πως έχουν μεγαλύτερη απήχηση μάλλον έχουν και …μεγαλύτερες ανάγκες οι συντάκτες τους, πεινάνε περισσότερο από εμάς και κρυώνουν πιο πολύ από ότι εμείς…), συμμεριζόμενοι τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος και τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει ο μέσος Ελληνας, σκεφτήκαμε να φωνάξουμε παρών με την ...