Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΔΕΝ "ΣΚΕΠΑΖΟΥΝ" ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τον εκδότη της ΑΥΡΙΑΝΗΣ και του ΦΙΛΑΘΛΟΥ, Γιώργο Κουρή, ο οποίος για μια ακόμη φορά καταφεύγει στην προσφιλή του μέθοδο, το ψέμα και τη λάσπη, για να σκεπάσει τις δικές του παρανομίες.
Ενώ ο κ. Κουρής:
  • Έχει να πληρώσει μισθούς άνω των 12 μηνών στους εργαζόμενους στην «ΑΥΡΙΑΝΗ». Για τον ίδιο δε λόγο οι εργαζόμενοι του ΦΙΛΑΘΛΟΥ βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από τον Οκτώβριο 2011.
  • Δεν στέλνει καταστάσεις των εργαζομένων στον «ΦΙΛΑΘΛΟ» στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ εδώ και 4 μήνες αφήνοντας τους έτσι ανασφάλιστους.
  • Οφείλει στα ασφαλιστικά ταμεία τις ασφαλιστικές εισφορές των εργαζομένων τις οποίες όμως έχει παρακρατήσει.
  • Αρνείται δε πεισματικά κάθε συνάντηση με την ΕΣΗΕΑ για όλα αυτά παρά τις επανειλημμένες προσκλήσεις που του έχουν γίνει, επιχειρεί να αποσείσει τις τεράστιες ευθύνες του λασπολογώντας και διαδίδοντας ότι δήθεν « όλα τα ΜΜΕ πληρώνουν το 20% των ακαθαρίστων εισπράξεων για να έχουν πολυτελή ασφάλιση και τεράστιες συντάξεις οι εργαζόμενοι», ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι η εργοδοτική εισφορά για τους εργαζόμενους στο ΕΤΑΠ ΜΜΕ είναι το 2,54% επί της τιμής του κάθε φύλλου ή 7,5 % επι των αποδοχών των εργαζομένων όταν η κυκλοφορία είναι μικρότερη των 3.000 φύλλων, ενώ για την επικουρική ασφάλιση ο κ. Κουρής και οι λοιποί εργοδότες δεν πληρώνουν απολύτως τίποτα.
Αρκετά όμως ασχοληθήκαμε και ανεχθήκαμε τον κ. Κουρή. Οι εργαζόμενοι ενωμένοι είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν άλλο τον εμπαιγμό τους. Ο κ. Κουρής θα υποχρεωθεί να πληρώσει όσα χρωστάει μέχρι το τελευταίο ευρώ.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.