Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ο αγώνας συνεχίζεται

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 6 σήμερα το πρωί, η 48ωρη απεργία των απλήρωτων δημοσιογράφων στην εφημερίδα "Αυριανή". Ούτε και την δεύτερη ημέρα έγινε προσπάθεια έκδοσης απεργοσπαστικού φύλλου. Χθες, μετά τη δημοσίευση για «ψελλίσματα από κάποια τσιράκια της εργοδοσίας, ότι θα τους αφήσουμε χωρίς ψωμί και ότι αν γίνει η απεργία, την Δευτέρα δεν θα υπάρχουν ηλεκτρονικοί υπολογιστές στα γραφεία», αυτοί οι κάποιοι, κρύφτηκαν στο καβούκι τους.

Αντίθετα, ήρθε η παραγγελία του χαρτιού για την έκδοση της Δευτέρας, ενώ ζητήθηκε από όλους τους δημοσιογράφους, να δώσουν κείμενα για την έκδοση της Κυριακής.

Μέσα στη βδομάδα, θα πραγματοποιηθεί και νέα συνέλευση των εργαζομένων, εφόσον συνεχιστεί η αδιαλλαξία και δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματα των δημοσιογράφων και κυρίως όσο αφορά στο οικονομικό σκέλος, αφού έχουν να πληρωθούν από τον περασμένο Οκτώβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.