Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Κατέβασε διακόπτη ο Γιώργος Κουρής

«Κλειστόν μέχρι νεωτέρας» για την «Αυριανή». Και τους διακόπτες δεν κατέβασαν οι εργαζόμενοι, αλλά ο ίδιος ο εκδότης, δια του λογιστή του Μπάμπη Κωνσταντόπουλου. Άλλωστε οι δημοσιογράφοι, δύο ολόκληρα χρόνια, εργαζόμενοι χωρίς να πληρωθούν, έδειξαν και απέδειξαν, πως μόνο αυτοί ενδιαφέρονται για την συνέχιση της έκδοσης της εφημερίδας. Έτσι μπροστά στην αδιαλλαξία της εργοδοσίας και με δεδομένη την δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει, οι δημοσιογράφοι, προχώρησαν σε επίσχεση εργασίας.

Απόλυτα εναρμονισμένος στο πνεύμα Κουρή και ο λογιστής του, ο οποίος φοβούμενος μήπως δεν έχει λόγο ύπαρξης στην «επιχείρηση», έκανε την αστεία πρόταση στους δημοσιογράφους να κάνουν … υπομονή και να εργασθούν άλλον ένα μήνα τσάμπα. Πήρε όμως το μήνυμα ότι «ο τσάμπας απεβίωσε». Και παρά τα όσα φαιδρά κυκλοφορούν ό,τι επιθυμία της εργοδοσίας είναι να συνεχισθεί η έκδοση της εφημερίδας, δεν έχει γίνει η παραμικρή επίσημη πρόταση προς την ΕΣΗΕΑ, την οποία αγνοούν επιδεικτικά.

Αν έχουν κάτι στη σκέψη τους, μπορούν να κοινοποιήσουν στην ΕΣΗΕΑ και να είναι σίγουροι, ότι δεν θα περάσει απαρατήρητη.

2 σχόλια:

  1. Έθνος της Κυριακής "Κλειστή επ' αόριστον η Αυριανή μετά από διαταγή του εκδότη Γιώργου Κουρή προς το λογιστή του Μπάμπη Κωνσταντόπουλου".
    Να ποιος θέλει κλειστή την Αυριανή. Πλήρης επιβεβαίωση. Γιατί όμως το ΕΘΝΟΣ δεν ρωτάει πότε θα πληρωθούν τα δεδουλευμένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδιά μήπως ξέρεται τι γίνεται με τους απλήρωτους εργαζόμενους στο Alter γιατί έχουν πολλούς μήνες να γράψουν στο blog ευχαριστώ καλή δύναμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.