Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Απάντηση στα parapolitika.gr

Σχετικά με το
κείμενό σας, θα πρέπει να σας ενημερώσω ότι καμία «Αυριανή» δεν πρόκειται να εκδοθεί, αν δεν πληρωθούν τουλάχιστον δύο μισθούς, ΟΛΟΙ οι δημοσιογράφοι. Από την εργοδοσία, το ένα παιχνιδάκι διαδέχεται το άλλο. Το ψήφισμα όμως των απλήρωτων δημοσιογράφων της «Αυριανής», είναι σαφέστατο:

«Οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι της εφημερίδας «Αυριανή» που από τον Νοέμβριο του 2010 εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι και τελούν υπό επίσχεση δηλώνουμε απερίφραστα ότι δεν πρόκειται να συμμετέχουμε σε κατ’ επίφαση «διάλογο» με εκπρόσωπους φαντάσματα της εργοδοσίας, που δεν συνοδεύονται από έμπρακτη απόδειξη της σοβαρότητάς τους.

Έχουμε ήδη καταθέσει τις προτάσεις μας και τα σημεία υποχώρησης προκειμένου να επανεκδοθεί η εφημερίδα.

Έως ότου υπάρξει ουσιαστική και έμπρακτη κίνηση με κατάθεση σημαντικού, έστω, μέρους των οφειλόμενων δεδουλευμένων στην τράπεζα, δεν πρόκειται να ανταποκριθούμε σε καμία άμεση ή έμμεση πίεση επανέκδοσης της εφημερίδας «Αυριανή».

Η εφημερίδα είναι οι εργαζόμενοι».

Βαγγέλης Μαρκουλής

Εκπρόσωπος στο Μεικτό

Υ.Γ. Για την ενημέρωσή σας, ο Γ. Κουρής είναι προφυλακισμένος στις φυλακές Ναυπλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.