Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Να δοθούν στους απλήρωτους δημοσιογράφους οι 300.000 του Κουρή


Θα ήταν μια καλή ιδέα, αν οι 300.000 ευρώ που ξαφνικά βρήκε ο Γεώργιος Κουρής να καταθέσει ως εγγύηση, για να αποφυλακιστεί τόσο αυτός όσο και ο γιόκας του, να πήγαιναν από το χρηματοκιβώτιο της Δικαιοσύνης, στους απλήρωτους δημοσιογράφους της εφημερίδας «Αυριανή», οι οποίοι έχουν παραμείνει απλήρωτοι από τον Νοέμβριο του 2010.

Το μόνο που ισχυριζόταν διαρκώς ο εκδότης της εφημερίδας, ήταν ότι δεν έχει χρήματα. Λίγο έλειψε να μας πει να τον δανείσουμε κιόλας.

Και η πολιτεία, θα πρέπει να θεσπίσει νόμους και διατάξεις, ώστε να διασφαλίζονται και οι εργαζόμενοι. Οσάκις παραπεμφθεί εργοδότης που οφείλει σε εργαζόμενους, για οποιοδήποτε αδίκημα και προφυλακίζεται, σε περίπτωση που καταβάλει εγγύηση για την αποφυλάκισή του, να πληρώνει το διπλάσιο, ώστε να λαμβάνουν μέρος των οφειλομένων και οι απλήρωτοι εργαζόμενοί του.

Έτσι, πολλοί από τους τζαμπατζήδες εργοδότες θα σκεφθούν πολύ σοβαρά πριν αφήσουν και πάλι απλήρωτους τους εργαζόμενους σε αυτούς.  

1 σχόλιο:

  1. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΡΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.