Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Στάση εργασίας σε ΕΡΤ ΑΠΕ Ρ/Σ Κανάλι Βουλής

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, αντιδρώντας σ την επιβολή του καθεστώτος της εργασιακής εφεδρείας και του ενιαίου μισθολογίου, καθώς επίσης και στην καταστρατήγηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας των εργαζομένων δημοσιογράφων, που εργάζονται σε όλους τους τομείς του Δημοσίου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα και στην δημοτική ραδιοφωνία και της με αυτόν τον τρόπο χειραγώγησης της ενημέρωσης αποφάσισε κατ’ εντολή και εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης, την κήρυξη 7ωρης στάσης εργασίας για σήμερα Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011 από τις 17.00 έως τις 24.00 όλων των δημοσιογράφων, που εργάζονται στο Δημόσιο, την ΕΡΤ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τους δημοτικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, το Κανάλι της Βουλής, και τη Γενική Γραμματεία Μέσων Ενημέρωσης και Επικοινωνίας

ΖΗΤΩΝΤΑΣ...
- Την απόσυρση των υπευθύνων δηλώσεων για την κατάταξη στην εφεδρεία.

- Να μην εφαρμοστεί ο νόμος «Συνταξιοδοτικές ρυθμίσεις, ενιαίο μισθολόγιο-βαθμολόγιο, εργασιακή εφεδρεία και άλλες διατάξεις εφαρμογής του Μεσοπρόθεσμου Πλαίσιου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2012-2015».

- Να σταματήσει κάθε απόπειρα συρρίκνωσης και ιδιωτικοποίησης του ΑΠΕ-ΜΠΕ, της ΕΡΤ και της Δημοτικής Ραδιοτηλεόρασης και

- Να προστατευθεί το δημόσιο αγαθό της ενημέρωσης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.