Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Περί άλλων τυρβάζει (όπως πάντα) ο Κουρής και οι Κουρήδες


Στο μόνο που εστιάζει ο υποτιθέμενος μεγαλοεκδότης, είναι η τσέπη του. Από τότε που "έπιασε" την καλή, εδώ και 31 χρόνια, ήξερε μόνο να βάζει και όχι να βγάζει. Και όλα αυτά τα χρόνια, δεν άλλαξε στο παραμικρό. Κάποτε – όταν ζοριζόταν – έλεγε « δώσε από τα κλεμμένα και θα στα δώσω πίσω». Τώρα, σφυρίζει αδιάφορα. Τα πρωτοσέλιδά του να βγάζει και δεν τον ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Όσο για τους συντάκτες του, αδιαφορεί πλήρως. Τα δάνεια όμως τα παίρνει μια χαρά. Μόνο που δεν φροντίζει για την μισθοδοσία των συντακτών του, αλλά για τις ...

νέες του επιχειρήσεις.
Τελευταία ελεημοσύνη του ήταν 400 ευρώ για δύο μήνες. Και όλο αυτό το διάστημα, η εκπρόσωπος και αντιπροσωπεία των συντακτών προσπαθούν να συναντηθούν μαζί του, αλλά αυτός αδιαφορεί και μάλιστα επιδεκτικά.
Σε τούτο τον τόπο, τα θεσμοθετημένα όργανα τι κάνουν; Γιατί κωφεύουν; Γιατί τον «προσκυνάτε» εσείς πολιτικοί; Από εμάς ξέρετε να ζητάτε τα κερατιάτικά σας και να μας απειλείτε να μας κόψετε το ρεύμα. Μας ρωτήσατε όμως εμείς αν έχουμε να σας τα δώσουμε; Όχι μόνο εμάς, αλλά όλους τους εργαζόμενους που έχουν Κουρήδες εργοδότες.
Ε βέβαια, οι περισσότεροι είστε ανεπάγγελτοι, ή δεν έχετε γράψει ούτε ένα μεροκάματο. Το ένσημο είναι άγνωστη λέξη για εσάς. Ξενύχτι ξέρετε ότι θα πει διασκέδαση. Τα κουστουμάκια της ορκωμοσίας σας ενδιαφέρουν μόνοι.
Ρωτάτε ρε σεις όλοι εκεί μέσα αν ο κόσμος έχει να πληρώσει τα δάνειά του, τις υποχρεώσεις του; Ρωτάτε αν έχει να φάει; Αν έχει το 1.40 που βάλατε στα εισιτήρια;

Τα αφεντικά προσκυνάτε μια ζωή. Και αυτοί για να σας το ανταποδώσουν, βγάζουν ότι έχουν και δεν έχουν στο εξωτερικό. 

Γι’ αυτό θα δείτε πόσο … αγάπη σας έχει ο Λαός. Και πως θα σας το ανταποδώσει αυτός…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.