Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΕΣΗΕΑ: «Το κράτος οφείλει να παρέμβει και να προστατεύσει τους απλήρωτους του υπόδικου Κουρή που ετοιμάζει νέα...εκδοτική επιχείρηση»

Με αφορμή την κυκλοφορία της νέας εφημερίδας Kontra News, η ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει με ανακοίνωση της "τον υπόδικο Γιώργο Κουρή", για τον οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων: "Αφού δεν απέδωσε τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους της «ΑΥΡΙΑΝΗΣ», του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ» και του «ALTER», ετοιμάζεται τώρα να...


... ανοίξει νέα εφημερίδα, χωρίς να δαπανήσει ούτε 1 ευρώ!".

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τη νέα «εκδοτική επιχείρηση», που, ήδη, διαφημίζει σε όλα τα ΜΜΕ (!!!) ο υπόδικος για οφειλές στο Δημόσιο, Γιώργος Κουρής.

Αφού δεν απέδωσε τα οφειλόμενα στους εργαζόμενους της «ΑΥΡΙΑΝΗΣ», του «ΦΙΛΑΘΛΟΥ» και του «ALTER», το οποίο βρίσκεται σε κατάσταση πτώχευσης και, αφού, παρακράτησε τις ασφαλιστικές εισφορές, που οφείλει στα Ταμεία, τον ΦΠΑ, μαζί με φόρους ετών, ο Γιώργος Κουρής ετοιμάζεται, τώρα, να ανοίξει νέα εφημερίδα, χωρίς να δαπανήσει ούτε 1 ευρώ!

Ο εν λόγω εκδότης, ο οποίος αποφυλακίστηκε με εγγύηση, «βαπτίζει» δημοσιογράφους 5.000 ανυποψίαστους πολίτες, που καλούνται με ανακοίνωσή του να του δίνουν πληροφορίες για ό,τι συμβαίνει στην περιοχή τους, καταργώντας τους επαγγελματίες δημοσιογράφους, τη δημοσιογραφία και την έγκυρη ενημέρωση. Έτσι, φιλοδοξεί να βγάλει την εφημερίδα «KONTRA NEWS»!!!

Επιτέλους, το Κράτος οφείλει να παρέμβει και να προστατεύσει όλους αυτούς, που έπεσαν θύματα τόσα χρόνια από τον Γιώργο Κουρή και να σταματήσει τις «επιχειρηματικές» του δραστηριότητες σε βάρος των συναδέλφων και του ανυποψίαστου αναγνωστικού κοινού με κάθε νόμιμο μέσο.

Πηγή: http://pressarismenos.blogspot.com/2013/10/blog-post_8284.html#ixzz2jK7qxDnp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.