Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Οργή λαού

Αν οποιοσδήποτε νοήμων πρωθυπουργός, έβλεπε να ξεχύνονται οι πολίτες της χώρας διαμαρτυρόμενοι, για την εξαθλίωση που τους οδηγεί, ως σύγχρονη μαριονέτα, θα άρχιζε να αμφιταλαντεύεται.
Αν κάποιος μαριονέτα βουλευτής ξεστόμιζε ότι δεν θα ψήφιζε για να μη οδηγήσει τον λαό σε αφανισμό και τελικά υπαναχωρούσε, με επιχειρήματα που προκαλούν, τότε απλά φοβήθηκε μην υποστεί κυρώσεις από τον μη νοήμονα πρωθυπουργό.
Αν κάποιος από τους 154 δεν ψηφίσει κατά του νομοσχεδίου, σημαίνει πως κανείς από αυτούς δεν αφουγκράζεται τις διαμαρτυρίες του κόσμου και είναι απλά πειθήνια όργανα.
Αν όλοι αυτοί εκεί του ΠΑΣΟΚ ακούνε τον ...
Όλοι αυτοί οι κάποιοι, αυτοί οι ασήμαντοι, που τόσα χρόνια κάνουν περιουσίες και δήθεν κόπτονται για το δημόσιο συμφέρον, δεν έχουν ούτε στη βάση του ανύπαρκτου μυαλού τους ότι και να μη πτωχεύσει η χώρα, που θα πτωχεύσει με τους άπειρους λανθασμένους χειρισμούς των ίδιων, έχουν πτωχεύσει τα νοικοκυριά. Τους καταδίκασαν στην πείνα για να φοράνε αυτοί τα κουστουμάκια τους και να έχουν τα υπουργικά τους γραφεία.
Αν κάποιος από αυτούς, ενδιαφερόταν πράγματι για τον λαό, θα έπρεπε να αποποιηθεί των οικονομικών του απολαβών. Το έκανε κανένας;
Όχι. Οπότε μην απορούν για τις δικαιολογημένες αντιδράσεις των απλών πολιτών.
Η οργή του λαού θα τους πνίξει, όπως αυτοί επιχείρησαν να τον στραγγαλίσουν.  
Βενιζέλο που τους λέει ότι αν δεν ψηφιστεί το νομοσχέδιο τότε δεν χρειάζεται να λάβουμε μέρος στο Eurogroup, τότε είναι άξιοι της μοίρας τους.

1 σχόλιο:

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.