Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Συνέλευση εργαζομένων στη Χ.Κ Τεγόπουλος και στη Φωτοεκδοτική: 3μερη απεργία 1/2/3/-12-2011

ΨΗΦΙΣΜΑ
της συνέλευσης των εργαζομένων (24/11/2011)

 Η συνέλευση των εργαζόμενων στη Χ.Κ Τεγόπουλος και στη Φωτοεκδοτική, που πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2011 αποφάσισε με ψήφους 160 υπέρ 7 κατά και  6 λευκά, να ζητήσει απο τα σωματεία να κηρύξουν τριήμερη απεργία την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο (1/2/3-12-2011), ζητώντας την καταβολή των δεδουλευμένων. Οι εργαζόμενοι παραμένουν απληρωτοι απο τον περασμένο Αύγουστο.
  Η συνέλευση αποφάσισε ακόμα να ζητήσει απο την διοίκηση:

 -Να καταβάλει άμεσα και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου έναν μισθό και να δεσμευθεί ότι θα καταβάλει εμπρόθεσμα και στο ακέραιο το δώρο των Χριστουγέννων.
 -Να εξοφλήσει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου τους συναδέλφους στην ένθεση (στο πιεστήριο), που απασχολούνται με διαλείπουσα εργασία.
 -Να εντάξει άμεσα στην μισθοδοσία τους συναδέλφους, που εργάζονται με ΔΠΥ και καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.
 -Να ενημερώσει τους εκπροσώπους και κατ΄ επέκταση την ίδια την συνέλευση:
 α) για  το  business plan
 β) για την χρηματοοικονομική θέση της εταιρείας
γ) για τα διαφημιστικά και εμπορικά έσοδα της εταιρείας

Επίσης η συνέλευση των εργαζομένων δηλώνει την συμπαράσταση της σε όλους τους εργαζόμενους των ΜΜΕ, που  παραμένουν απλήρωτοι η διώκονται με απολύσεις η υφίστανται δραστικές περικοπές μισθών εξαναγκαζόμενοι  στην υπογραφή ατομικών συμβάσεων.
 Τέλος η συνέλευση εξέλεξε νέα εργασιακή επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.