Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Συνέλευση στην ΕΣΗΕΑ

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου και ώρα μία το μεσημέρι, ορίστηκε η Συνέλευση της Αυριανής στην ΕΣΗΕΑ. Οι συντάκτες, που εξακολουθούν και παραμένουν απλήρωτοι από τον Νοέμβριο του περασμένου χρόνου και πολλοί ακόμα περισσότερο, ζητούν να τους χορηγηθεί έκτακτο επίδομα, προκειμένου να αντιμετωπίσουν έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες, αλλά και μεθόδευση των κινητοποιήσεών τους.

Ο Γ. Α. Κουρής, αδιαφορεί παντελώς. Δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι οι δημοσιογράφοι του είναι στα όρια της πείνας και ζουν με δανεικά από τους γονείς τους και φιλικά τους πρόσωπα.

Οι ίδιοι, έχουν φορολογηθεί για εισοδήματα, τα οποία δεν έχουν ακόμα εισπράξει.

Και ο Κουρής χαίρεται τα πλούτη του και δεν διαθέτει για αυτούς - πολλοί από τους οποίους είναι από την πρώτη μέρα της έκδοσης της εφημερίδας - ούτε ένα μισθό. Αντίθετα, με αλλαζονικό ύφος, αρνείται την οποιαδήποτε επαφή με το Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ.

Γιώργο Κουρή δεν ντρέπεσαι να ακούς ότι οι δημοσιογράφοι σου πεινάνε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.