Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

"Οι Τρεις που διαίρεσαν τους Εργαζόμενους του ALTER, Κατα παραγγελία, ποιοι είναι; ΟΕΟ;"

 Αναδημοσίευση από http://pressarismenos.blogspot.com/2012/11/alter_2934.html

Ανέκαθεν οι αφεντάδες διαιρούσαν τον κόσμο και έτσι επέκτειναν τη βασιλεία τους στο διηνεκές...
...Αίσχος στους τρεις δήθεν συνδικα-"ληστές" των τεχνικών που δέχτηκαν να τα κάνουν πλακάκια με το Μεγάλο Αφεντικό! Κρίμα που διάλεξαν το ρόλο του Ιούδα, αλλά ας θυμηθούν πως στο τέλος κρεμάστηκε. Ντροπή τους που επέλεγαν με λίστα ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει!
Πάντως, πριν το ξύλο του Μπος, το ξύλο θα το φάνε πρώτα αυτοί! Γιατί, έτσι το επιτάσσει η Ιστορία!Τους προδότες πρώτα ...
 αρέσκεται να κατασπαράζει ο αδικημένος κόσμος.
Όσο για αυτούς που υπέγραψαν, θα έπρεπε να βουτήξουν το μυαλό τους πρώτα στην αλληλεγγύη και στο σεβασμό προς τους άλλους, των εκτός λίστας συναδέλφων τους και μετά να βάλουν την τζίφρα τους σε τέτοιο κατάπτυστο σχέδιο...

Γιατί, πολύ απλά, τα ονόματα των υπηρετών και των εθελόδουλων μένουν εντέλει σε λίστες και κατόπιν εύκολα βρίσκονται και πιο εύκολα φτύνονται! Θα μου έλεγαν βέβαια, αν με συναντούσαν ότι πεινούσαν και αναγκάστηκαν! Γιατί, οι άλλοι έξω από τη λίστα δεν πεινούν; Γιατί, οι άλλοι έξω από τη λίστα δεν έχουν παιδιά και υποχρεώσεις;Γιατί, γι' αυτούς η πείνα μετράται αλλιώς;
Αλλά ο καιρός εγγύς! Προς το παρόν το λόγο έχει η ΕΣΗΕΑ και ΕΠΗΕΑ! Αλλά, επειδή έχω γνώση του πώς λειτουργουν τα Μέσα Μαζικής Εξαθλίωσης των μεγαλοκαναλαρχών, παρακαλώ να δημοσιευτούν τα ονόματα των Τριών οσφυοκαπτών τεχνικών, για να μη βρίζω γενικά και αόριστα, αλλά η οργή μου και η απέχθεια που νιώθω, να έχουν παραλήπτες!

Κίρκη Κλήρου, δημοσιογράφος-αναγνώστρια

Σχόλιο pressarismenou: Φίλη Κίρκη, φιλοξενήσαμε την άποψη σου όπως και πολλές άλλες, από τα δεκάδες ποστ που δεχτήκαμε, τα οποία πίστεψε με δεν ήταν όλα...σε κόσμιο επίπεδο (πολλές μάλιστα ήταν και από τεχνικούς και αυτό μας έκανε εντύπωση). Θεωρούμε ότι τα χαρτιά αυτιά που δώθηκαν προς υπογραφή...δεν έχουν ουδεμία νομική αξία.
Επειδή τα παιδιά αυτά, έδωσαν σε πολύ δύσκολες στιγμές τον αγώνα τους για το ALTER, θέλουμε να πιστεύουμε ότι ακόμα και την ύστατη στιγμή θα καταλάβουν το λάθος στο οποίο υπέπεσαν. Αφού η κόπωση τόσων μηνών δικαιολογεί κάτι τλετοιο. Μην ξεχνάς ότι τόσους μήνες κρατούσαν ζωντανή την επίσχεση, όταν άλλοι...ήταν αλλού.
Σύμφωνα με ενημέρωση της τελευταίας στιγμής μάθαμε ότι ο εκπρόσωπος των δημοσιογράφων κάλεσε λίγο πριν τη συνέλευση στην ΕΣΗΕΑ τα μέλη και των δύο άλλων οργανώσεων, για να λήξουν οι παρεξηγήσεις. Ευχή μας είναι να τηρηθεί η δέσμευση που είχε δοθεί κάποτε, ότι οι εργαζόμενοι (ανεξαρτήτως κλάδου) θα παραμείνουν ενωμένοι σα γροθιά.
Μια γροθιά που πρέπει να στραφεί εναντίων όσων εξαπάτησαν τους εργαζόμενους και όχι μεταξύ των εργαζομένων. Αφού ο εχθρός είναι ο "μπαταχτής" εργοδότης και όχι...ο συνάδελφος.
Μια πιθανή διάσπαση θα ευνοήσει μόνο αυτόν....που επι τόσους μήνες εξαπάτησε ΚΑΙ τους 600 εργαζόμενους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.