Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ALTER ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ

 Αναδημοσίευση από http://ergazomenoialter.blogspot.com/
 Πληροφορούμαστε ότι σε κάποια blogs αναφέρθηκαν πράγματα που δεν συνέβησαν ποτέ και οφείλουμε να τα διαψεύσουμε:
* Ποτέ δεν ζητήσαμε να κλείσει και το ΚΟΝΤΡΑ ακολουθώντας τη μοίρα του ALTER κατά την συγκέντρωσή μας έξω από τις εγκαταστάσεις του στον Ταύρο. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να αποζητήσουμε να ακολουθήσουν συνάδελφοί μας την ίδια σκληρή μοίρα που ακολουθούμε εμείς
* Ποτέ δεν τέθηκε θέμα άφιξης των ...
ΜΑΤ για να μας απομακρύνουν, αφού ήταν μια ειρηνική συγκέντρωση με συνθήματα υπό βροχή και ουδείς κινδύνευσε
* Ποτέ δεν τέθηκε θέμα άφιξης ιδιωτικών σεκιουριτάδων του Γ. Κουρή στις εγκαταστάσεις του ALTER. Το κτίριο διαθέτει φύλακες που, παρά την επίσχεση εργασίας, παραμένουν πιστοί στα καθήκοντά τους. Έτσι κι αλλιώς, όμως, ο ρόλος των απλήρωτων εργαζόμενων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις, είναι να τις προστατεύσουν. Επομένως, δεν θα επέτρεπαν ποτέ την είσοδο αγνώστων χωρίς επαγγελματική σχέση με το κανάλι.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ:
Η μοναδική γνήσια ενημέρωση για ό,τι αφορά το ALTER και τις κινήσεις των εργαζομένων του, είναι αυτό ακριβώς το blog.
Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ BLOGS χωρίς την δική μας επιβεβαίωση, μπορεί να μην είναι αλήθεια ή να κρύβει ύποπτες προθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.