Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011

Η κραυγή των Λύκων

Ο ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΤΟ… «ΚΟΥΡΕΜΑ»!

Aναδημοσίευση από http://ergazomenoialter.blogspot.com/

Από το 1984 τα ‘λεγε ο κακομοίρης ο Μηλιώκας, σαν να το ‘βλεπε αυτό που θα γινόταν 27 χρόνια μετά (δείτε εδώ: http://www.youtube.com/watch?v=WaAbYc3eDTE)!

Κάπως έτσι βλέπει τους εργαζόμενους του ALTER ο Γιώργος Κουρής! Δεν φτάνει που εδώ και ενάμισι χρόνο τους βασανίζει και τους κρατάει απλήρωτους, έφτασε στο σημείο να ξεπεράσει ακόμη και τον… εαυτό του!


Ανήμερα της εκπνοής της προθεσμίας που δίνει ο νόμος για την καταβολή του 13ου μισθού, ο μεγαλομέτοχος έστειλε τους δικηγόρους του να συναντηθούν με τα σωματεία των εργαζομένων, για να ζητήσει τι;

ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ…
ΔΩΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ!!!

Ο άνθρωπος δεν μπορεί να στέκει στα καλά του! Έχει τόσο κόσμο απλήρωτο από οκτώ έως και δέκα μήνες του 2011 και δεν θέλει να τους δώσει ούτε το Δώρο! Εδώ δεν χρειάζεται απλώς εισαγγελέας…

…ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ!

Και δεν σταμάτησε εκεί ο «αρχιερέας» της… φτηνής εργασίας. Μέσω του… πρώην επενδυτή Τάσου Καζίνου (της ARGO που εγκατέλειψε το πλάνο εισόδου της στο κανάλι και πληροφορίες λένε ότι φιλοδοξεί να είναι ο νέος διευθύνων σύμβουλος στην… επόμενη μέρα του ALTER) ανακοίνωσε τα εξής:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΠΟΥ «ΜΠΑΙΝΕΙ» ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, χωρίς να πει ποιος είναι. (σ.σ.: ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι, αλλά δεν το λένε επίσημα γιατί ο ίδιος έχει ζητήσει να εμφανιστεί όταν θα ολοκληρωθεί η… εκκαθάριση, ώστε να μην συνδεθεί με τις όποιες απολύσεις)

Ο ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΘΑ ΒΑΛΕΙ 20 ΕΚ. ΕΥΡΩ!

ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ… 5 ΕΚ. ΕΥΡΩ! Και αυτό τη στιγμή που ήδη το ALTER τους οφείλει… 9 εκ. ευρώ, τα οποία από την Πρωτοχρονιά θα γίνουν… 11 εκ. ευρώ με έναν επιπλέον μισθό συν το δώρο!

Να, το εκβιαστικό σχέδιο του… φραγκοφονιά καναλάρχη:

1. Τα 5 εκ. ευρώ θα δοθούν σε 250 άτομα τα οποία θα… απολυθούν, αλλά ΜΟΝΟ για τα δεδουλευμένα τους! Αποζημιώσεις δεν… προβλέπονται!

2. Όσοι απομείνουν, θα εξακολουθήσουν να μένουν… ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ για να χρηματοδοτήσουν έτσι το σχέδιο «εκκαθάρισης» του καναλιού! Το πλάνο Κουρή προβλέπει το λαμπρό «ΘΑ ΕΧΟΥΝ… ΔΟΥΛΕΙΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ;»!!!

3. Για όσους μείνουν, προβλέπονται… περικοπές μισθών (σ.σ.: ποιών μισθών;) με την υπογραφή ατομικών συμβάσεων και γενναίο «κούρεμα» των δεδουλευμένων!


Είναι προφανές ότι ο Κουρής θέλει να «τσεπώσει» όσο περισσότερα μπορεί από την επένδυση Μαρινάκη και να «ξεφορτωθεί» όσο το δυνατό πιο πολλούς εργαζόμενους για να παραδώσει έναν… φτηνό σταθμό.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Αν θέλει να παραδώσει τον σταθμό στα μισθολογικά επίπεδα του… ΚΟΝΤΡΑ TV, εμείς θα σταθούμε εμπόδιο στα σχέδιά του και πιστεύουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξέρει τι και πώς πρέπει να αγοράσει χωρίς να το υποβαθμίσει.

Η «ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ» τελείωσε… Τώρα, θα ακουστεί η «ΚΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΛΥΚΩΝ»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.