Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

Απάντηση Τέρενς Κουίκ στην επιστολή του Παναγιώτη Παπαδόπουλου (Κάιν).

(Αναδημοσιεύουμε γιατί ως απάντηση θα χαθεί, την απάντηση του Τέρενς Κουίκ)

Καλέ μου φίλε,
σε ευχαριστώ, που μου έστειλες αυτό το e-mail. Και πολύ καλά έκανες που το κοινοποίησες και στα blog. Χθες το απόγευμα στην εκπομπή μου "ο Τέρενς blogάρει" δημοσιοποίησα τις σκέψεις σου και σου απάντησα, πιστεύω, χωρίς να μασήσω τα λόγια μου, δικαιολογώντας απόλυτα τον προβληματισμό σου. Να ξέρεις πάντως ότι αναρωτήθηκα για ποιο λόγο δε ...


κάνεις αντίστοιχο δημόσιο ερώτημα και στους μεγαλοδημοσιογράφους του MEGA όπως, η Όλγα, ο Μανώλης, ο Παύλος, ο Πρετεντέρης, όταν γίνεται ένας κακός χαμός απολύσεων και περικοπών στο συγκρότημα του Μπόμπολα και στο συγκρότημα του Ψυχάρη. Όπως και στο STAR του Βαρδινογιάννη.

Εγώ τουλάχιστον απάντησα στον "αέρα". Αυτοί θα σου απαντήσουν έστω...και στα μουλαχτά?

Φιλικά

Τέρενς

Σημείωση Απλήρωτων Δημοσιογράφων «Αυριανής»: Επειδή δεν έτυχε να δούμε την εκπομπή, μήπως είναι εύκολο να μας κοινοποιηθεί συνοπτικά, είτε με την μορφή απάντησης, είτε απευθείας στο εμαίλ μας, η απάντησή σας στις σκέψεις του; Εκτός αυτού, θα θεωρούσαμε ότι πρόκειται για έμπρακτη συμπαράσταση στον Αγώνα των δημοσιογράφων της «Αυριανής», αν την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου, στις 18.30 που πραγματοποιείται γενική συνέλευσή των δημοσιογράφων της εφημερίδας, προκειμένου να συζητήσουν μεταξύ άλλων για το επίδομα που ενδέχεται να χορηγηθεί από την ΕΣΗΕΑ , προκειμένου να καλύψουν κάποιες από τις ανάγκες τους – αφού είναι ΟΛΟΙ από τον Νοέμβρη του 2010 απλήρωτοι – περνούσατε από τα γραφεία έστω για δύο λεπτά.

Άλλωστε, το μόνο που μας χωρίζει είναι δύο όροφοι. (Αφού αφαιρέσουμε τα υπόγεια).   

Ο κ. Κουίκ, λίγα λεπτά αργότερα, συμπλήρωσε:  

13 Δεκεμβρίου 2011 5:55 μ.μ. 
Και κάτι ακόμα:
Κάθε φορά που γίνονται εκλογές, διαβάζω το όνομά μου ως υποψήφιος. Αυτό κρατάει από το 1989! Αλλά όπως βλέπετε, εξακολουθώ να μην...τσιμπάω! Παραμένω στο δημοσιογραφικό μετερίζι.

Και μιά που το θέμα το έθεσε, όπως το έθεσε στις 10 Δεκεμβρίου 2011 10:20 μ.μ. ο "ανώνυμος" , προφανώς δημοσιογράφος, δεν θα έπρεπε πριν γράψει το σχόλιό του, να μάθει αν η είδηση έχει υπόσταση και βάση; Μήπως κινδυνεύει να μοιάζει εκείνος ως χαϊβάνι της δημοσιογραφίας που δεν διασταυρώνει τις πηγές του πριν γράψει κάτι;

Φιλικά

Τερενς

1 σχόλιο:

  1. Προφανώς, ο συγκεριμένος άνθρωπος ρώτησε τον Τ. Κουίκ γιατί δεν μπορεί να μένουν ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΕΩΣ ΧΡΟΝΟ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ κάποιοι εργαζόμενοι του "Ομίλου" και στο κανάλι όλα να κυλούν ρολόι!
    Οχι οτο φταιει αυτός, αλλά οταν καιγεται το διπλανό σου σπίτι, παίρνεις ένα λάστιχο και βοηθάς βρε αδερφε!


    Φιλικά,
    Γιάννα Αλιμάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.