Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Ο "ΔΡΑΧΜΟΛΑΓΝΟΣ" ΚΟΥΡΗΣ ΚΑΙ H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΜΕΤΟΧΟ ΤΟΥ ALTER ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ

Αναδημοσίευση από http://plagiotitlos.blogspot.com
Το "γρήγορα επιστροφή στην δραχμή" έχει μπει στην πρώτη σελίδα της "Αυριανή" περισσότερες φορές απ' όσα είναι τα ευρώ που πήραν οι συντάκτες της εφημερίδας απ' τον Γιώργο Κουρή μέσα στο 2011. Ο Κουρής την ίδια στιγμή κάνει όλους τους υπολογισμούς του σε δραχμές: τα χρήματα που έχει "δώσει" (μαζί με τον Γιαννίκο) τα τελευταία χρόνια στην εφορία, τα ασφαλιστικά ταμεία κ.α. για το Alter, τα λεφτά που του χρωστάει το ΙΚΑ (!!!) και γενικότερα μέχρι την τυρόπιτα που πήρε τελευταία φορά υπολογίζοντας ότι αυξήθηκε κατά 30 δεκάρες.
Τώρα πως γίνεται ύστερα από όλα αυτά στην ανακοίνωση που
έβγαλε για τον υποψήφιο μέτοχο του Alter Βαγγέλη Μαρινάκη να λέει ότι ο τελευταίος θα βάλει στο κανάλι 5 εκατομμύρια ευρώ είναι κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω. Που είναι οι δραχμές που ακολουθούν όλα τα ποσά που αναφέρει ο Κυρ - Γιώργος; Ε, άμα είναι επίσημη η ανακοίνωση και μάλιστα για υποψήφιο επενδυτή "ας πάει και το παλιόδραχμο" έτσι Γιώργο;
http://plagiotitlos.blogspot.com/2011/12/h-alter.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.