Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Δεν πληρώνονται οι εργαζόμενοι και υπέβαλε παραίτηση. Ενώ κάποιοι άλλοι...

Την παραίτησή του υπέβαλε σήμερα ο πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού, Ανδρεάς Μαρτίνης έπειτα από τις έντονες διαμαρτυρίες των εργαζομένων που είναι απλήρωτοι εδώ και μήνες. Στο κτίριο του «Ερρίκος Ντυνάν» στη Μεσογείων συγκεντρώθηκαν περίπου 100 εργαζόμενοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού εκφράζοντας την αγανάκτησή τους καθώς παραμένουν εδώ και 5 μήνες απλήρωτοι μετά την περικοπή των κονδυλίων που εξασφάλιζαν τη μισθοδοσία τους. Οι εργαζόμενοι εισέβαλλαν στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν απαιτώντας να συναντηθούν με τον πρόεδρο του ΕΕΣ, Ανδρέα Μαρτίνη. Το αποτέλεσμα ήταν ο κ. Μαρτίνης να υποβάλλει την παραίτησή του από πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, γιατί όπως λέει δεν μπορεί να βοηθήσει τους εργαζόμενους.

Ενώ ο Γιώργος Τσιρογιάννης, το μόνο που λέει είναι ότι είναι διευθυντής και το μόνο που τον νοιάζει είναι να βγαίνει η εφημερίδα. (απεργοσπαστική ενίοτε).

Αν ήταν από τους άλλους διευθυντές, θα τον ενδιέφεραν και οι εργαζόμενοι οι οποίοι έχουν φθάσει τους 11 μήνες και απλήρωτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.