Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Ο αγώνας συνεχίζεται


Η έντονη παρουσία των απεργών δημοσιογράφων της «Αυριανής» αποθάρρυνε την εργοδοσία της εφημερίδας να εκδώσει απεργοσπαστικό «έντυπο». Από νωρίς οι απεργοί δημοσιογράφοι, είχαν την συμπαράσταση των συναδέλφων του «Φίλαθλου». Κάποια στιγμή, εμφανίστηκε ο διευθυντής της εφημερίδας Γιώργος Τσιρογιάννης, ο οποίος ψέλλισε ότι δεν θα βγει η εφημερίδα και αποσύρθηκε στο γραφείο του προκειμένου να απολαύσει « Τα Μυστικά της Εδέμ» με την ησυχία του.

Από νωρίς, συμπαραστέκεται στους απεργούς και το μέλος του Δ. Σ. της ΕΣΗΕΑ Χρήστος Κυρίτσης. Την Τετάρτη, συνεχίζεται η απεργία με την 24ωρη της ΕΣΗΕΑ.

Ο αγώνας συνεχίζεται, έως ότου η εργοδοσία αντιληφθεί, ότι ειδικά σε αυτή την κρίσιμη περίοδο, δεν μπορεί να αδιαφορεί για τους εργαζόμενους και ούτε να αποποιείται των υποχρεώσεών της.   

Η περιφρούρηση της απεργίας, συνεχίζεται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.