Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Αυτό δα έλειπε...

Το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΑ διοργανώνει Διημερίδα με θέμα «Κρίση και Εργασία», η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2011, 10.30 π.μ. και την Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011, 10.30 π.μ. στην ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, α΄ όροφος). Εισηγήσεις θα παρουσιάσουν οι Πανεπιστημιακοί: Άρις Καζάκος, Γιάννης Κουζής, Γιάννης Ανδρεάδης, Γιώργος Πλειός και Γιώτα Αντωνοπούλου.
Οι δημοσιογράφοι : Χρήστος Μέγας, Χριστίνα Κοψίνη, Μυρτώ Ορφανουδάκη Σίμιτς, Γιάννης Μανδαλίδης, Νίκος Βασιλάκος και η Μάρω Φασσέα σύμβουλος πληροφορικής.
Οι νομικοί: Λάζαρος Μπελίτσης και Έλενα Σπυροπούλου.
Συντονίστριες της Διημερίδας θα είναι οι δημοσιογράφοι: Φανή Πετραλιά και Αγγελική Κώττη. Υπεύθυνος της Διημερίδας : ο πανεπιστημιακός Ρούλης Κοκελίδης.

Διαψεύδονται ως ανυπόστατες οι φήμες ότι θα μιλήσει και ο εκδότης της «Αυριανής» και του «Φίλαθλου» με θέμα: «Πώς να βγάζεις εφημερίδα χωρίς να πληρώνεις τους δημοσιογράφους»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.