Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η ... ιστορική αγγελία πώλησης του "Φιλάθλου"

Δεν υπάρχουν άλλα λεφτά. Μέχρις εδώ ήταν

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ

Η πολυθεσία, οι μεγάλοι μισθοί, το αμαρτωλό αγγελιόσημο και τα πολλά ψέματα των δημοσιογράφων κλείνουν εφημερίδες, ραδιόφωνα και τηλεοράσεις.

Η εταιρία που εκδίδει τον «Φίλαθλο» ανακοινώνει ότι πωλεί την εφημερίδα. Οι τυχόν ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να τηλεφωνήσουν στο 210 3470313.

Ο «Φίλαθλος» και η «Αυριανή» έχουν στοιχίσει στην ιδιοκτήτρια εταιρία πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, πέρα από τα 15 δισεκατομμύρια δραχμές που έχει παράνομα καταβάλλει η επιχείρηση πληρώνοντας επί χρόνια αγγελιόσημο και ΙΚΑ. Για την υπόθεση έχουν εκδοθεί έξι αποφάσεις του Αρείου Πάγου.

Προφανώς ελάχιστοι γνωρίζουν ότι οι ...

Ο Γιώργος Κουρής αναγκάστηκε και πούλησε εδώ και 15 μέρες στην Κεφαλλονιά τετρακόσια στρέμματα πάνω στη θάλασσα, αξίας 15 εκατομμυρίων ευρώ αντί πέντε εκατομμυρίων. Και φυσικά αυτό το πανηγύρι δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Θα πρέπει, επιτέλους, οι δημοσιογράφοι – και κυρίως το ανερμάτιστο συνδικαλιστικό όργανό τους – να καταλάβουν ότι οι εποχές έχουν πλέον αλλάξει. Ο τόπος καθημερινά βουλιάζει όλο και περισσότερο στη φτώχεια και τη δυστυχία. Η πολυθεσία των δημοσιογράφων πρέπει να σταματήσει και σίγουρα έχει περάσει η εποχή που αυτοί οι κύριοι τσέπωναν, δέκα, είκοσι, πενήντα, ακόμα και εκατό χιλιάδες ευρώ το μήνα. Και θα πρέπει να μάθουν να ζουν όπως και ο υπόλοιπος κόσμος.

Δεν βλέπουν αυτοί οι κύριοι ότι οι κυκλοφορίες των εφημερίδων έχουν καταρρεύσει και τα υλικά που απαιτούνται για την έκδοσή τους έχουν διπλασιαστεί; Δεν βλέπουν ότι δεν υπάρχει ούτε μία διαφήμιση σε καμία εφημερίδα; Χαμπάρι δεν έχουν πάρει ότι, πολύ σύντομα, οι μισές εφημερίδες, τα μισά ραδιόφωνα και τα μισά κανάλια θα έχουν κλείσει και όσα απομείνουν θα λειτουργούν με το μισό προσωπικό, που θα αμείβεται ΔΝΤ;

Τέλος, στέλνουμε την. αγάπη μας στους ΨΕΥΤΕΣ του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών, που σε ανακοίνωσή τους γράφουν ότι δήθεν χρωστάμε 14 μηνών μισθούς στους δημοσιογράφους μας. Καλά κρασιά. κορόιδα, πολύ ωραία δημοσιογραφία κάνετε. Με κάτι τέτοιες ψευτιές που γράφατε τόσα χρόνια, βοηθήσατε περισσότερο κι από τους πολιτικούς να βουλιάξει ο τόπος “.
δημοσιογράφοι της ΕΣΗΕΑ τσεπώνουν από το Ταμείο τους κάθε χρόνο το 20% της αξίας κάθε διαφήμισης που μπαίνει σε εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα και κανάλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.