Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Απειλές και εκβιασμοί

Το παιχνίδι το ξέρει καλά. Φωνάζει ο κλέφτης, να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Το έκανε πάντα. Ο Γιώργος Κουρής. Με το μακρόσυρτο τραγουδιστό «μ’ ακούυυυυς», ή την προσφιλή του έκφραση το «μ… τσι μάνας του». Σήμερα όμως στη συνάντηση με αντιπροσωπεία δημοσιογράφων της εφημερίδας «Αυριανή», έλεγε τα γνωστά του … μακρόσυρτα και παλαβά, αλλά σεμνά. Όπως ότι τα έχει με την Ένωση Συντακτών, γιατί έφερναν δυσκολίες το 1982 στην εγγραφή συντακτών της «Αυριανής». Και εκεί βέβαια, γέλασε κάθε πικραμένος. ΕΊπε όμως και πολλά άλλα. Προσπαθούσε να κρατήσει τον τόνο του χαμηλά. Να δείξει ...

ψύχραιμος. Ότι έχει πάρει τις αποφάσεις του. Και ήταν ιδιαίτερα μειλίχιος όταν ανακοίνωσε, πως αν γίνει η απεργία της Δευτέρας, θα κλείσει την «Αυριανή».

Ψύχραιμος προσπάθησε να δείξει και όταν είπε πως θα δώσει 15.000 ευρώ να τα μοιραστούν οι συντάκτες. Να πάρουν δηλαδή από 300 ευρώ!!

Για να μη γίνει η απεργία. Και οι συντάκτες του να ψωμολυσσάνε. Να μην έχουν να πάρουν ούτε τα στοιχειώδη. Να αναγκάζονται να δανείζονται από εδώ και από εκεί.

Είπε και άλλα. Δεν έχουν και τόση σημασία. Ήταν και αυτά στο πλαίσιο της απόπειράς του για τρομοκράτηση.   

Εμείς του απαντάμε: Η τρομοκρατία, δεν θα περάσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.