Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιούδας (αλά ALTER) και στην εφημερίδα Αυριανή;

Aνασημοσίευση από http://pressarismenos.blogspot.com/2012/11/alter_6048.html
Τις στρατηγικές που εφαρμόζει στο ALTER, δοκιμάζει στην ΑΥΡΙΑΝΗ ο Γιώργος Κουρής. Και μπορεί να λένε ότι "ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα". Αλλά εάν λάβουμε υπόψη μας...
...τα όσα γράφονται στα social medias, από τους εργαζόμενους του ALTER, που έμειναν έξω από την περίφημη "λίστα των 249", για όσους την κατάρτισαν, δύσκολα θα πειστούν και οι εργαζόμενοι της Αυριανής να πιαστούν στη φάκα, τσιμπώντας...το τυράκι που τους έβαλε ο Κουρής (μέσω του...καλοθελητή του).

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, κατά τη διάρκεια της συνέλευσης που πραγματοποίησαν στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ την περασμένη Τετάρτη οι εργαζόμενοι της εφημερίδας, αποφάσισαν να ... απορρίψουν ως...απαράδεκτη την πρόταση του εκδότη.

Ο Κεφαλονίτης, λοιπόν έκανε πρόταση για να επαναλειτουργήσει το "μαγαζί" του, αλλά στο σχέδιο του συμπεριλαμβάνονταν μόλις 15 από τους 40 -επί δύο χρόνια- απλήρωτους εργαζόμενους. Οι υπόλοιποι 25...θα εισέπραξαν για μια ακόμα φορά την γνωστή αρνητική απάντηση του κυρ Μπάμπη, του γνωστού λογιστή της εφημερίδας με...τα άδεια ταμεία.

Τότε ρόλο ανέλαβε ο γνωστός...καλοθελητής, ο οποίος τα τελευταία 24ωρα έχει αρχίσει τα τηλέφωνα μοιράζοντας υποσχέσεις ότι ΘΑ πληρωθούν. Να σημειώσουμε ότι ο εν λόγω "συνάδελφος" έλαμψε βέβαια δια της απουσίας του την ημέρα της συνέλευσης των συντακτών της Αυριανής, ίσως γιατί εκείνη την ώρα, τον...δασκάλευε ο γνωστός "μπαταχτσής" εκδότης. Μάλιστα, η βασική υπόσχεση που μοιράζει είναι...ελάτε να ανοίξουμε την εφημερίδα και το αφεντικό θα μας πληρώσει, ενώ θα μας κόψει μόνο...150 ευρώ.

Οι υποσχέσεις του "καλοθελητή", μας φέρνουν στο μυαλό αυτές του κου Γκότση, προεδρύοντα στο ALTER, στην ΕΣΗΕΑ: "Πάρτε πίσω την αίτηση πτώχευσης και οοοταν με το καλό...μπει το κανάλι στο 99 και έρθει να μας σώσει σαν τον πρίγκηπα του παραμυθιού ο Μαρινάκης καβάλα στο (ερυθρό)λευκο του άτι, τότε εσείς οι 249, ΘΑ πληρωθείτε. Για τους άλλους 350 όμως...δεν είπε κουβέντα.

Κύριε Κουρή, ωραία τα παραμύθια σας,αλλά όπως λέει και μια πρώην παρουσιάστρια του σταθμού, έχουν δράκο...με όπισθεν. Να ξέρετε κάτι όμως αν καταφέρατε κάτι είναι ένα πράγμα να έχετε απέναντι σας όχι μόνο τους 600 του ALTER, αλλά και τους 40 της Αυριανής και εάν προσθέσω τους απολυμένους του Φιλάθλου και τους απογοητευμένους του kontra, θα έχετε απέναντι σας μια ολόκληρη μεραρχία εξαπατημένων εργαζόμενων σας.

Και ο pressarismenos, εκφράζει πλέον όλους αυτούς που εσείς ευθύνεστε για την απελπιστική κατάσταση, που έχουν περιέλθει !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.