Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Ή ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ Ή ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ...

Κεφαλονίτη τα ακούς; Τσάμπα χαίρεσαι. Το ίδιο θα ισχύσει και για την "Αυριανή". Μην ανοίγεις λοιπόν σαμπάνιες.

Του Βασίλη Τζήμτσου

 Ο αγώνας στο Άλτερ συνεχίζεται μέχρι να δικαιωθούν ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι.
Το σύνθημα «Όλα ή τίποτα» που …προωθήθηκε το προηγούμενο διάστημα, αλλάζει σε «Όλοι ή τίποτα». Μπορεί ο Κουρής και κάποιοι να πανηγυρίζουν γιατί εξασφάλισαν περίπου 247 υπογραφές εργαζόμενων του Άλτερ οι οποίοι θα μοιραστούν το ποσό των 3 εκατ. ευρώ.
ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ 247…
Το Άλτερ έχει συνολικά 600 εργαζόμενους και θα πρέπει να πληρωθούν ...

ΟΛΟΙ. Διαφορετικά το κανάλι δεν θα ανοίξει ή τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε να μην ανοίξει.
Προς αυτήν την κατεύθυνση έγινε σήμερα μια πρώτη προσπάθεια.
Περισσότεροι από 100 τεχνικοί και διοικητικοί υπάλληλοι του Άλτερ ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μου και συγκεντρώθηκαν στην ΕΣΗΕΑ.
Συγκεντρώσαμε πάνω από 100 υπογραφές για να υποβάλουμε αίτηση πτώχευσης.
Λίγη ώρα αργότερα στο ίδιο μήκος κύματος και περισσότεροι από 80 δημοσιογράφοι μετά από τη συνέλευση που έγινε παρουσία της διοίκησης της ΕΣΗΕΑ και της Νομικής μας Συμβούλου κυρίας Σαλαβράκου.
Αυτή τη στιγμή έχω τις υπογραφές πάνω από 200 εργαζομένων οι οποίοι μέσα στις επόμενες ώρες θα υποβάλουν αίτηση πτώχευσης, στέλνοντας ένα μήνυμα στην εργοδοσία.
Είτε πληρώνει ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους, είτε το κανάλι κινδυνεύει να μη λειτουργήσει από την 1η Δεκεμβρίου όπως σχεδιάζει.
Εξηγούμαι. Αυτή τη στιγμή αναμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου ως προς το αίτημα του πραγματογνώμονα.
Μετά την εύλογη απόρριψη του αιτήματος και την έκδοση της δικαστικής απόφασης, μπορούμε να προσφύγουμε και να ζητήσουμε την ολοκλήρωση της διαδικασίας του άρθρου 99 και την πτώχευση του καναλιού από τη στιγμή που δεν έχουμε πάρει λεφτά, ούτε έχει εμφανιστεί επενδυτής, ούτε έχει παρουσιαστεί σχέδιο διάσωσης...
Βέβαια, η εργοδοσία θα επιχειρήσει να παρουσιάσει τις 247 υπογραφές εργαζομένων, αλλά οι υπογραφές εργαζομένων για την πτώχευση θα είναι πολύ περισσότερες…
Αν θέλει ο Κουρής και οι τράπεζες να πάρουν νέα δάνεια και να αναχρηματοδοτήσουν τα παλιά θαλασσοδάνεια του Άλτερ, θα πρέπει να πληρώσουν ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους.
Αλλιώς δεν τους σώσει ούτε η Τρόικα, ούτε κανένας Κωστόπουλος. Ο νοών νοείτω…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.