Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Χατζηνικολάου - Μαρινάκης: Πάνε για τη δημιουργία του REAL TV, με τη συχνότητα του 902 !!

Αναδημοσίευση από http://pressarismenos.blogspot.com/2012/11/real-tv-902.html

 UPDATE: Οι εξελίξεις της σημερινής τριμερούς συνάντησης

Εκτός πλάνων των δύο η πιθανότητα συνεργασίας με τον Κουρή, σύμφωνα με το ρεπορτάζ...
...του Sportdog.gr. που επιβεβαιώνει πλήρως το χθεσινό αποκλειστικό του pressarismenou:

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι γνωστό ότι «ψάχνεται» για τηλεοπτική στέγη. Δική του. Ούτε με Κουρή, ούτε με άλλους. Μόνος του, ως ... REAL Group....
...Η επιτυχία του REAL FΜ είναι άλλωστε αδιαμφισβήτητη και είναι έτποιμος για το επόμενο βήμα.
Αυτό που θέλει είναι συχνότητα και μάλιστα συχνότητα που θα τον βάλει άμεσα στο μπουκέτο της DiGea. Και υπάρχει τέτοια: ο 902 που ως κανάλι έπαψε να λειτουργεί εδώ και δύο μήνες!
Στα γραφεία του REAL Group ακούγεται πλέον έντονα ότι όχι μόνο υπάρχει ενδιαφέρον αλλά και ότι υπάρχει συμφωνία για τη συχνότητα. Συνεπώς, ούτε νέο ALTER ούτε τίποτε από όσα ακούγαμε τόσο καιρό, πλην ενός: REAL TV ενόψει!
Εξ ου και ο Κουρής μιλάει, στο off the record, συνεχώς για ενδιαφέρον του Βαγγέλη Μαρινάκη για το ALTER. Διότι ο Χατζηνικολάου είναι οριστικά εκτός σχεδίου για την «ανασύσταση» του ALTER.

Υ.Σ.: Και δύο ειδησάρια "επί του πιεστηρίου"...που λέει και στην εκπομπή του στο Kontra ο Κουρής. Σύμφωνα με τον Ε.Γκότση (πρόεδρος ΔΣ ALTER), λεφτά...δεν υπάρχουν, άρα πρέπει να πουλήσει κτήριο αξίας 5 εκ., για να δώσει τα λεφτά που υποσχέθηκε ο Κουρής.
Την παραπάνω είδηση για το ενδιαφέρον των Χατζηνικολάου - Κουρή για τον 902, την επιβεβαίωσε ουσιαστικά...άνθρωπος που γνωρίζει πολλά και από...Περισσό μεριά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.