Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2012

Κατατέθηκε από την ΕΠΗΕΑ η αγωγή για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων των διοικ. υπαλλήλων του ALTER

Αναδημοσίευση απο  http://pressarismenos.blogspot.com/2012/11/alter_23.html
ΑLTER ενημέρωσης συνέχεια: Σύμφωνα με ενημέρωση που εστάλη σήμερα στους διοικητικούς υπαλλήλους του τ/σ ALTER, από το σωματείο τους ΕΠΗΕΑ κατατέθηκε σήμερα επιτέλους η αγωγή για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων της περιόδου 01/01/2011 έως 31/10/2012. Ημερομηνία συζήτησης ορίστηκε η 08/01/2013. Και λέμε επιτέλους γιατί έπρεπε να ... φτάσουμε κυριολεκτικά στο παραπέντε και να προηγηθεί η εξευτελιστική και συνάμα διασπαστική για τους εργαζόμενους του σταθμού πρόταση Κουρή, που χώρισε τους υπαλλήλους του σταθμού στα δύο. Αφού τα τελευταια 24ωρα οι διαφωνίες στα groups, που έχουν δημιουργηθεί από τους εργαζόμενους του ALTER στο facebook, δίνουν και παίρνουν.

   Πάντως χαρακτηριστικό της...αργοπορημένης αντίδρασης στις κινήσεις των ενώσεων είναι και το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΠΗΕΑ κ.Γκρανάς, ζήτησε συνάντηση με τους διοικητικούς υπαλλήλους μόλις στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ελπίζουμε να ισχύσει αυτό που λέει ο λαός..."κάλιο αργά πάρα ποτέ".

Αν και αυτό το "αργά" μέχρι στιγμής μόνο τον Γιώργο Κουρή έχει ωφελήσει...που αυτός εφαρμόζει ένα άλλο ρητό: "Ουδείς επτώχευσε τάζοντας". Και στο τάξιμο ο Κεφαλλονίτης είναι μαίτρ στο είδος του...Αφού η αναβολή της τριμερής συνάντησης στο υπουργείο εργασίας που επρόκειτο να γίνει σήμερα και αναβλήθηκε...λόγω κολλήματος που επικαλέστηκε ο υπουργός, μαντέψτε ποιον εξυπηρετεί;

2 σχόλια:

  1. Το θέμα όμως είναι θα πληρωθούν? έλεγε ο Κουρής ότι το κανάλι θα ανοίξει αρχές Δεκεμβρίου τελικά υπάρχει ελπίδα? Καλή τύχη σε εσάς και στους εργαζόμενους του καναλιού απλά όποιος μπορεί να μου απαντήσει αν θα ανοίξει ή ήταν τα όνειρα του Κουρή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον πρόκειται για όνειρα του Κουρή τώρα αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι εργαζόμενοι του σταθμού οι οποίοι βαριούνται να γράφουν στο blog τους και να μας ενημερώνουν με εγκυρότητα, τώρα παρακολουθούμε από άλλα blog τα οποία μπορεί να παρερμηνεύουν τα λόγια των εργαζομένων δεν λέω για αυτό το blog γιατί ούτως ή άλλως οι εργαζόμενοι μεταξύ τους επικοινωνούν λοιπόν ας αφήσουν τις δικαιολογίες οι εργαζόμενοι ότι δεν έχουν internet δεν υπάρχει περίπτωση, κάποιος θα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο να ανοίξουν το blog να δουν τα σχόλια που έχουν αφήσει τόσος κόσμος και να μας ενημερώνουν απαράδεκτο να αφήνουν κονσέρβες στο livestream και να έχουν να γράψουν από τον Απρίλιο ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.