Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2012

Τα "έσπασαν" Κουρής - Χατζηνικολάου...!!

Aναδημοσίευση από http://pressarismenos.blogspot.com/2012/11/blog-post_458.html

Ζήτημα ημερών να χωρίσουν και τις μετοχές τους στον Όμιλο Real (όπως έκαναν Αλαφούζος Μαρινάκης, πρόσφατα στο ΣΚΑΙ)) - Στο βρόντο το σχέδιο Κουρή για την επαναλειτουργία του ALTER;

Η σχέση Χατζηνικολάου - Κουρή, που "πολύ κράτησε" όπως σχολίασε άνθρωπος....που γνωρίζει πολλά, μας τελείωσε. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του pressarismenou, οι σχέσεις...
...των δύο ανδρών έχουν φτάσει στα όρια τους. Φαίνεται ότι ο Χατζηνικολάου, δεν νιώθει την ελευθερία που έλεγε πως απολαμβάνει με...καναλάρχη τον Κουρή, όπως είχε δηλώσει παλιότερα σε εκπομπή του Κωστόπουλου...
Άγνωστο λοιπόν τι θα γίνει με το σχέδιο Κουρή για την επαναλειτουργία του σταθμού, όπου η πλευρά Κουρή παρουσιάζε τον Β.Μαρινάκη ως τον κύριο επενδυτή του "νέου ALTER". Αυτές τις ημέρες μάλιστα, οι εργαζόμενοι του ALTER βρίσκονται σε αναβρασμό καθότι το "σχέδιο Κουρή" περιλάμβανε απορρόφηση, όσων εξ αυτών, υπέγραψαν ότι παίρνοντας ένα μικρό ποσό, θα παραιτούνταν των υπόλοιπων απαιτήσεων τους. Ένα χαρτί που αμφισβητήθηκε έντονα.
  Βάσειο ποιας λογικής λοιπόν, ο Κουρής (που κάθε άλλο, παρά...για καλοπληρωτής φημίζεται) θα προχωρήσει στο εγχείρημα του χωρίς τη ναυαρχίδα του σταθμού, το Ν.Χατζηνικολάου;
Χαρακτηριστικό της δυσφορίας Χατζηνικολάου για τις μεθοδεύσεις Κουρή είναι οι παλιότερες απαντήσεις του στο στο twitter με followers του::



Φαίνεται ότι ο κ.Χατζηνικολάου κατάλαβε έστω και αργά, ότι δεν έπρεπε να συνδέσει το όνομα του με όσα κάνει στο κανάλι του Μπουρναζίου, ο Κουρής. Σας παραθέτουμε χαρακτηριστικά το διάλογο του με εργαζόμενο του ALTER, που του ζήτησε να επανατοποθετηθεί. Διαβάστε τα "τιτιβίσματα" που επιβεβαιώνουν τα "άδειασμα" του Χατζηνικολάου στον Κουρή και επανερχόμαστε με σχόλιο:



Τελικά αυτό που είχαμε γράψει πριν μέρες, για το σχόλιο του fimotro του Γ.Παπαγιάννη, ότι: "ο Μαρινάκης θέλει 'καθαρό' κανάλι χωρίς συνιδιοκτήτη" (Σ.Σ. εκτός εάν αυτός είναι...ο Χατζηνικολάου) μας δικαιώνει πανηγυρικά...Αφού την είδηση την δημοσίευσε το μπλογκ του παρουσιαστή του Kontra, Γιάννη Παπαγιάννη, που για τα μάτια του...ο Κουρής έφαγε τον άσπονδο εχθρό του δημοσιογράφου, Στέφανο Χίο. Θυμηθείτε τι σας γράφαμε τότε, γιατί έχει ιδιαίτερη σημασία εδώ.


Και επειδή ο Παπαγιάννης...διακρίνεται για τον οπορτουνισμό του, δε δίστασε να...θυσιάσει το νυν αφεντικό του Γ.Κουρή, για να τα έχει καλά με το...φιλαράκι του το Νίκο Χατζηνικολάου και τελικά όπως σας είχαμε γράψει παλιότερα ήταν ζήτημα ήμερα, πότε ο Παπαγιάννης θα φαγωνόταν με τον Κουρή. Εξάλλου και παλιότερα ο δημοσιογράφος έχει "δώσει στεγνά τον Κουρή" όταν είχε κάνει αποκαλύψεις σε βάρος του. .

Αξέχαστες στιγμές είχαμε ζήσει τότε που ο διαχειριστής του fimotro, αναφερόταν απαξιωτικά για το kontra του Κουρή με εκφράσεις όπως: "ο βόθρος του Ταύρου" και "κανάλι - χαμαιτυπείο".

...Οι κινήσεις Παπαγιάννη μόνο τυχαίες δεν είναι, αφού, επειδή δεν μπορεί να παραβρεθεί σε αυτά τα "περιβόητα γεύματα Μαρινάκη - Χατζηνικολάου για το νέο κανάλι", πολύ θα 'θελέ να βρίσκεται κάτω απ' το τραπέζι να του πετάξουν κάνα κοκκαλάκι, μπας και βγάλει από πάνω του τη βρωμιά...του βόθρου του Ταύρου, σε ένα νέο κανάλι. Που δεν θα είναι το ALTER.
Αφού ο Μαρινάκης θέλει ένα κανάλι "καθαρό" και να μην έχει να αντιμετωπίσει το χάος που άφησαν πίσω τους οι Κουρής, Γιαννίκος και οι λοιποί ομοτράπεζοι.

Και όσο για τον Γ.Κουρή ποιος ο λόγος να "πετάξει τα λεφτά του" αποζημιώνοντας τους εργαζόμενους, αφού όπως είχε δηλώσει "ο μόνος που αξίζει τα λεφτά του εκεί μέσα είναι ο Χατζηνικολάου".

...Και από ότι φαίνεται ο Χατζηνικολάου δε θέλει άλλο τα λεφτά του Κουρή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.