Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Ο … άνετος Κουρής

Νέα συνάντηση πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι αντιπροσωπείας απλήρωτων δημοσιογράφων της εφημερίδας «Αυριανή» με τον ιδιοκτήτη Γεώργιο Κουρή. Ο Γ. Κουρής, προσπάθησε να το παίξει ιδιαίτερα άνετος, χωρίς να το πετύχει βέβαια, δηλώνοντας με περισσή υποκρισία, ότι δεν τον καίει και ιδιαίτερα η επανέκδοση της εφημερίδας, πως οι δημοσιογράφοι … κατέστρεψαν την έγκυρη εφημερίδα του και πως αν την επανεκδώσει θα κάνει χάρη σε 15 δημοσιογράφους, που θα παίρνουν (αν) το ποσό των … 700 ευρώ,
Ο ίδιος είπε ότι αν σε ένα μήνα δεν έχει κυκλοφορία 500 φύλλα στην Αττική θα την κλείσει. Οπότε, υπολογίζει ότι ένα μήνα ακόμα θα βγάλει την εφημερίδα τσάμπα. Δεν έχει εμπεδώσει μάλλον το «ο τσάμπας πέθανε».   
Εκτός των άλλων, οι δημοσιογράφοι δεν κάνουν χάρη σε κανέναν. Εργάζονται τίμια, για να βγάλουν το ψωμί τους. Και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα, ελπίδες για κυκλοφορίες 2000 φύλλων, αμφισβητήσεις συναδέλφων και απειλές, δεν έχουν καμία μα καμία … τύχη.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.