Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΤΟΥ Γ. ΚΟΥΡΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει τις αντισυμβατικές και αντεργατικές ενέργειες του εκδότη της εφημερίδας «ΑΥΡΙΑΝΗ» Γ. Κουρή. Ο κ. Κουρής αντί να εξοφλήσει τους επί 24 και πλέον μήνες απλήρωτους εργαζομένους δημοσιογράφους, εκμεταλλευόμενος την ανάγκη και την ανέχεια, στην οποία ο ίδιος τους έχει οδηγήσει, προσπαθεί με παραπλανητικές υποσχέσεις να διασπάσει την ενότητά τους. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν επί 45 ημέρες την επίσχεση εργασίας, απαιτώντας τα αυτονόητα: το δικαίωμά τους στην ...εργασία και την αμοιβή.
Οι πρακτικές του κ. Γ. Κουρή και του κάθε Κουρή δεν πρόκειται να περάσουν. Ο αγώνας των εργαζομένων συνεχίζεται έως ότου εξοφληθούν όλοι οι εργαζόμενοι, όπως ομόφωνα αποφάσισε η συνέλευση των δημοσιογράφων της «ΑΥΡΙΑΝΗΣ».
Η ΕΣΗΕΑ παρακολουθεί στενά το όλο θέμα. Κανείς συνάδελφος δεν θα υποκύψει στα εκβιαστικά διλήμματα του Κουρή και δεν θα συνεργαστεί στην παραπλάνηση των συναδέλφων του.
Για το σκοπό αυτό, καλεί όλους τους συναδέλφους της εφημερίδας «ΑΥΡΙΑΝΗ» σε συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 στις 3 το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) στον 3ο όροφο.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

2 σχόλια:

  1. Παιδιά δυστυχώς το παιχνίδι του ο Κουρής το έχει στήσει καλά δεν νομίζω πως θα πληρώσει γιατί δεν έχει μάθει να πληρώνει καλή τύχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά λες φίλε τώρα λέω μήπως σφιχτεί και θέλει να ανοίξει και την εφημερίδα και το αλτερ και πληρώσει του εργαζόμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.