Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Οι ...Ιούδες του Γ.Κουρή πρέπει να τραπούν σε φυγή από σύσσωμο τον δημοσιογραφικό κόσμο!

Aναδημοσίευση από τους φίλους μας Πειρατικούς. http://peiratikoreportaz.blogspot.gr/2012/11/blog-post_6492.html

Ο Γεώργιος Κουρής, κατά την προσφιλή του μέθοδο, και χαράσσοντας δική του πορεία, επιχειρεί να διασπάσει τους εργαζόμενους, καλώντας 15 συγκεκριμένους να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας και να λύσουν την επίσχεση με στόχο την επανέκδοση της εφημερίδας. Από την Παρασκευή το απόγευμα υπήρχαν οι πληροφορίες, ότι ...ο εκδότης της εφημερίδας κάτι ετοιμάζει. Το απόγευμα της Κυριακής, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, επικοινώνησε με συναδέλφους και τους ενημέρωσε ότι θα κληθούν από το λογιστήριο να υπογράψουν και αμέσως να αρχίσουν εργασία για έκδοση της εφημερίδας.Παράλληλα έχει αρχίσει ένας πόλεμος συκοφάντησης συναδέλφων, οι οποίοι είναι σταθεροί στις απόψεις τους και στην τελευταία συνέλευση όπως και σε όλες τις προηγούμενες, τάχθηκαν υπέρ της συνέχισης του αγώνα μας και της διασφάλισης όλων των συναδέλφων. Ενώ κάποιοι που αλλάζουν «στρατόπεδα» από τη μία ώρα στην άλλη και απαιτούν συνέλευση με 7 άτομα μόνο παρόντα για την λύση της απεργίας, καλό είναι να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι στους συναδέλφους τους, αλλά και τις όποιες κυρώσεις προβλέπονται από το καταστατικό της ΕΣΗΕΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεν επιτρέπονται τα υβριστικά σχόλια. Μπορούμε να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς ύβρεις. Τα υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται αμέσως.
update: Και επειδή κάποιοι εγκάθετοι έχουν ως σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα, αναγκαστικά θα γίνεται έλεγχος των μηνυμάτων.